Які ноутбуки для навчання найкраще підійдуть школяру і студенту? В сьогоднішній час дистанційної освіти кожен учень хоче мати доступ до занять не тільки вдома, а в будь-якому іншому місці. Для цього підходять гаджети компактні, легенькі, які зручно носити з собою, з якими комфортно подорожувати та завжди залишатись мобільним. Одними з найкращих є лінійка ноутбуків Lenovo IdeaPad, а завдяки їхній потужній “начинці” вдається реалізувати навіть найскладніші робочі задачі та проєкти.

ноутбук для навчання

Огляд серії IdeaPad

Девайси отримали лаконічний дизайн без зайвих деталей. Кожна модель комплектована яскравим дисплеєм з тонкими мінімалістичними рамками. Основні переваги Lenovo IdeaPad:

  • Швидкі та потужні процесори від Intel та AMD разом з великим об’ємом оперативної пам’яті забезпечують високу продуктивність ноутбука. Відкривайте стільки вкладок та програм, скільки потрібно студентам для навчання. Швидкість роботи Lenovo IdeaPad залишиться стабільно високою.
  • Батарея довго тримає заряд та швидко заряджається. Ви зможете брати ноутбук з собою, щоб повчитись у парку чи кав’ярні. Заряду акумулятора вистачить на цілий день.
  • Безпека та конфіденційних ваших даних. Кожен ноутбук Lenovo серії IdeaPad комплектований фізичною шторкою веб-камери та сканером відбитка пальця. Це гарантує безпеку ваших особистих даних в будь-якій ситуації.
  • Чисте та об’ємне звучання з Dolby Audio сподобається і меломану, і поціновувачу гучних спецефектів у фільмах та іграх.

Іще одна важлива перевага серії – в ній є девайси на будь-який бюджет. Ви зможете знайти модель з ідеальним для вас співвідношенням вартості та технічних можливостей.

Lenovo IdeaPad 3

Основні моделі лінійки IdeaPad

Ноутбуки цієї серії багатозадачні. Вони ідеально підійдуть не тільки для навчання, а і для повсякденного використання, творчості чи відпочинку. В лінійку входять шість модифікацій ноутбуків з різними характеристиками та дизайном:

  • IdeaPad 3. Ідеальний ноутбук для студента та школяра. Чудово підходить для повсякденних задач.
  • IdeaPad Flex. Девайс із сенсорним дисплеєм, який розкривається на 360°С. Оптимальний для творчості.
  • IdeaPad Duet. Модель трансформер зі зйомною клавіатурою та підставкою для екрана всього декількома рухами перетворюється на компактний планшет. Це чудовий вибір для активних студентів.
  • IdeaPad 5 з яскравим екраном та неперевершеним звучанням аудіо створений для мультимедійних задач.
  • IdeaPad 3 Gaming. Потужна модель з покращеною системою охолодження підходить для найбільш вимогливих ігор.
  • IdeaPad Ducati. Це лімітована серія, створена в співробітництві з брендом Ducati. Девайси отримали збільшену потужність та дизайнерську червону смугу з логотипом Ducati на корпусі.

У кожної моделі Lenovo IdeaPad чудові технічні характеристики та безліч корисних опцій. Завдяки додатку Lenovo Vantage ви зможете персоналізувати всі налаштування, щоб використовувати ноутбук з максимальною ефективністю.